Yhteistyössä      2021

MÄNTSÄLÄ AERO - KEVYEN ILMAILUN LENTOKENTTÄHANKE HANKKEEN TAUSTA Tarve kehittää kevyen ilmailun toimintaa ja rakentaa nykyaikainen tulevaisuuden lentotoiminnan keskus Uudellemaalle.

Huomioitavaa: - Muutokset Malmin ilmailutoiminnassa - Hyvinkään ja Nummelan lentopaikkojen rajoitukset - Hernesaaren kopteritoiminnan lopetus

TAVOITTEET

- Palvella ilmailua ja ilmailuharrastajia - Tukea kotimaista yrittäjyyttä

- Toimia kiihdytyskilpailujen kisapaikkana - Toimia monipuolisena tapahtumakeskuksena Mäntsälän ja koko Uudenmaan alueella

- Saada Mäntsälän alueelle lisää työpaikkoja - Tuottaa laadukkaita tapahtumia

https://www.mantsala-aero.fi/

Mäntsälä on kunta Uudellamaalla. Mäntsälässä asuu noin 21 000 ihmistä ja sen pinta-ala on noin 600 km². Väestötiheys on 36 asukasta/km². Mäntsälä tunnetaan kartanoistaan ja Mäntsälän kapinasta

https://www.mantsala.fi/

Erikoisvalu Oy on pieni erikoisvalimo. Valmistamme hiekka- ja kuorimuottitekniikalla erittäin vaativia metallivaluja alumiini-, kupari- ja sinkkiseoksista. Valamme myös metallikomposiitteja.

Olemme keskittäneet ydinosaamisemme vaativiin valuteknisiin ratkaisuihin, tavoitteenamme toteuttaa valutuotteelta vaadittavat ominaisuudet. Toimiva yhteistyöverkostomme kattaa kaikki tuotantovaiheet valumallin suunnittelusta aina työstöön, lämpö- ja pintakäsittelyyn.

Parhaan lopputuloksen aikaansaamiseksi mahdollisimman varhainen yhteistyö asiakkaan ja valimon välillä on ensiarvoisen tärkeää. Läheinen suunnitteluyhteistyö asiakkaidemme kanssa on synnyttänyt monia valu- tuotteisiin liittyviä innovaatioita.

Olemme tunnettuja myös siitä, että pidämme sen minkä lupaamme.

https://www.erikoisvalu.fi/

Laaja-alainen rakennusalan ammattilainen

Jerodos Oy on 25 vuotta toiminut rakennusalan yritys, joka on erikoistunut betoni- ja raudoitustöihin. Teemme monipuolisesti paikallavalu- ja raudoitustöitä eri työmailla tarkasti asiakkaamme toiveiden mukaan. Parhaillaan työskentelemme kaikilla Suomen suurimmilla rakennustyömailla.

Yrityksemme on perustettu Helsingissä vuonna 1994. Pääkonttorimme sijaitsee Orimattilassa, minkä lisäksi meillä on sivukonttori Helsingissä. Olemme mukana rakennustyömailla Helsingissä, Orimattilassa, Espoossa, Vantaalla, Lahdessa ja Hämeenlinnassa. Teemme monipuolisesti rakennus- ja korjausrakennustöitä sekä välitämme vuokratyöntekijöitä rakennustyömaille.

http://www.jerodos.fi/

Netbaron - LUOTETTAVIA TALOUDENHALLINNAN JA TOIMINNANOHJAUKSEN RATKAISUJA JO VUODESTA 2003

Automatisoi kirjanpito, toistuvat maksut ja pankkiliikenne sekä ota hyödyt irti reaaliaikaisesta kirjanpidosta. Hoida helposti budjetointi, laskutus, kassa, palkat, kirjanpito ja pankkiyhteydet. Myös tilinpäätös ja tilintarkastus onnistuvat sähköisesti!

Tehosta ja automatisoi päivittäisiä rutiineja sekä ohjaa sujuvasti mm. tuotantoa, varastoja, toimituksia sekä henkilö- ja tilaresursseja sekä huoltotöitä. Yhdistä verkkokauppaan tai selainpohjaisiin varausjärjestelmiin.

Ota haltuun koko myynnin ketju: asiakashankinnasta myytävien artikkeleiden toimitukseen. Yhteydenotot kotisivuilta tallentuvat suoraan CRM-järjestelmään sekä sieltä tarjousten ja laskutuksen pohjaksi.

https://www.netbaron.fi/

Vainion Teurastamo Oy on nykyaikainen ja tehokas liha-alan laitos. Palveluihimme kuuluu teurastus, rahtiteurastus sekä lihan osto- ja myyntipalvelu. Teurastamme nautaa, lammasta, vuohia ja villisikoja. Kuljetuksessa käytämme alihankkijoita.

 

https://vainionteurastamo.fi/

Ramirent on Pohjoismaissa, Keski- ja Itä-Euroopassa toimiva konevuokrauskonserni. Yrityksellä on Euroopassa yli 300 toimipistettä kymmenessä maassa. Olemme Euroopan toiseksi suurin ja maailmassa kymmenenneksi suurin konevuokrausyritys

https://www.ramirent.fi/

Merkillisen luotettavaa autokauppaa

Nelipyörä on osiensa summaa suurempi autokauppa, meille ihan jokaiselle. Nelipyörän neljä pyörää: luotettavuus, rehellisyys, vastuullisuus ja ystävällisyys pitävät meidät liikkeessä ja vievät palvelukokonaisuutta koko ajan eteenpäin.

Paikallisesti tunnetut muodostavat vahvan autoalan ketjun, jolla on tukeva jalansija usealla paikkakunnalla. Nelipyörästä saat suosituimmat merkit: Ford, Toyota, Skoda, Kia, Mitsubishi ja Peugeot sekä valtuutetun merkkihuollon aina ajantasaiset palvelut. Tervetuloa merkillisen luotettaville autokaupoille!

https://www.nelipyora.fi/

Jaa tämä sivu